For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (2024)

Eksempler på brug af For wonders på Engelsk og deres oversættelser til Dansk

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (1)

{-}For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (2)

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (3)

  • Colloquial For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (4)
  • Official For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (5)
  • Ecclesiastic For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (6)
  • Medicine For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (7)
  • Financial For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (8)
  • Official/political For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (9)
  • Computer For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (10)

We have searched the far reaches of space for wonders.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (11)Vi har søgt i verdensrummet efter vidundere.

For wonders and amazement Served upon a silver plate.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (12)På vidundere og forbløffelse Serveret en sølvtallerken.

Tari: very nice, useful,informative website for wonders o….

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (13)Tari: very nice, nyttige,informativ hjemmeside for vidundere o….

Behold, I and the children whom Yahweh has given me are for signs and for wonders in Israel from Yahweh of Armies, who dwells in Mount Zion.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (14)Se, jeg og de Børn, HERREN gav mig, er Varsler og Tegn i Israel fra Hærskarers HERRE, som bor på Zions Bjerg.

Behold, I and the children whom the Lord has given me are for signs and for wonders in Israel from the Lord of Hosts, who dwells in Mount Zion.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (15)Se, jeg og de Børn, HERREN gav mig, er Varsler og Tegn i Israel fra Hærskarers HERRE, som bor på Zions Bjerg.

More examples below

Folk også translate

wondersformedowondersnaturalwondersworkswonders

Behold, I and the children that Jehovah hath given me are for signs and for wonders in Israel, from Jehovah of hosts, who dwelleth in mount Zion.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (20)Se, jeg og de Børn, HERREN gav mig, er Varsler og Tegn i Israel fra Hærskarers HERRE, som bor på Zions Bjerg.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (21)Se, jeg og de Børn, HERREN gav mig, er Varsler og Tegn i Israel fra Hærskarers HERRE, som bor på Zions Bjerg.

Behold, I and the children whom the LORD hath given me are for signs and for wonders in Israel from the LORD of hosts, which dwelleth in mount Zion.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (22)Se, jeg og de Børn, HERREN gav mig, er Varsler og Tegn i Israel fra Hærskarers HERRE, som bor på Zions Bjerg.

See, I and the children whom the Lord has given me,are for signs and for wonders in Israel from the Lord of armies, whose resting-place is in Mount Zion.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (23)Se, jeg og de Børn,HERREN gav mig, er Varsler og Tegn i Israel fra Hærskarers HERRE, som bor på Zions Bjerg.

They said she was talking about the loss of magic, and the need for wonder.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (24)Og behovet for vidundere. De siger, hun talte om tabet af magien.

And the need for wonder. They said she was talking about the loss of magic.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (25)De sagde, at hun talte om tabet af magi og behovet for vidundere.

They said she was talking aboutthe loss of magic, and the need for wonder.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (26)De sagde, athun talte om tabet af magi og behovet for vidundere.

More examples below

You can't blame me for wondering.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (27)Du kan ikke bebrejde mig for undrende.

For a transitory, enchanted moment man must have held his breath in the presence of this continent, compelled into an aesthetic contemplation he neither understood nor desired,face to face for the last time in history with something commensurate to his capacity for wonder.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (28)For et flygtigt, fortryllet øjeblik menneskeheden må have holdt vejret i forekomsten af dette kontinent, tvunget ind i en æstetisk kontemplation som han hverken forstod eller forstod,ansigt til ansigt for den sidste gang i historien med noget som kan jævnføres med han kapacitet for forundring.

You know, for Wonder, was funny. I only remember the thing about Tony because of the"W, and his beard was a"W.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (29)I hans skæg, og det var sjovt, fordi det stod for"Wonder". Jeg kan huske det med Tony på grund af W'et.

You know, for Wonder, was funny. because of the"W, and his beard was a"W, I only remember the thing about Tony.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (30)I hans skæg, og det var sjovt, fordi det stod for"Wonder". Jeg kan huske det med Tony på grund af W'et.

But if you imagine yourself a visitor, somebody who isn't familiar with these autos and such,somebody still with the capacity for wonder.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (31)Forestil dig, at du er besøgende. En, der ikke kender alle bilerne… En,der stadig kan undres.

Do you hunger for wonder, do you thirst for thrills?

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (32)Hungrer I efter mirakler? Tørster I efter spænding?

I wouldn't blame you for wondering. I'm not.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (33)Jeg forstår, hvis duundrer dig.

One could therefore be forgiven for wondering if these amendments are simply demagogic.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (34)Man kan så spørge sig selv, om disse forslag ikke er fuldstændig demagogiske.

More examples below

As such… you could be forgiven for wondering why Mr. Queen… isn't with us tonight.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (35)Derfor kan man undre sig over, hvorfor hr. Queen ikke er med os.

One could not be blamed for wondering if J.M. came to see his life's work as a fool's errand.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (36)Man kan undres, om J.M. kom til at se sit livsværk som en umulig opgave.

Forgive me for wondering though, Mr President, Commissioner, ladies and gentlemen, whether we simply do not have a clue.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (37)Men undskyld, hvis jeg alligevel spørger, om vi overhovedet har en anelse om, hvad det hele drejer sig om.

In the light of the Donnelly report and the previous debate concerning Renault, there is cause for wondering whether we politicians really ought to try and influence the course of events.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (38)Såvel Donnelly-betænkningen som den tidligere forhandling om Renault giver anledning til at tænke over, hvordan vi politikere egentlig skal prøve at påvirke udviklingen.

Forgive me for wondering, but I have two questions.(a) how long ago was this"dream" where the aliens impregnated you by putting the fetus in you? And(b) have you shown any signs of pregnancy since this"dream.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (39)Undskyld mig undrende, men jeg har to spørgsmål.(a) hvordan længe siden var denne"drøm", hvor udlændinge imprægneret du ved at sætte fosteret i dig? Og(b) har du vist nogen tegn på graviditet siden denne"drøm.

Recent events in Russia, in particular, the numerous attacks on journalists and representatives of independent non-governmental organisations, and the judgment handed down in the Khodorkovsky case,mean that there are grounds for wondering whether there is any real understanding of human rights and fundamental freedoms behind the noble-sounding demands.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (40)De seneste begivenheder i Rusland, især de utallige angreb på journalister ogrepræsentanter for uafhængige ngo'er, og dommen i Khodorskovskij-sagen giver anledning til at spørge, om der overhovedet ligger en reel forståelse af menneskerettighederne og de grundlæggende frihedsrettigheder til grund for de fine krav.

You could be forgiven for wondering whether the eighth EDF, which is ECU 13 billion over the period 1995/2000, that is FF 85 billion, is or will be put to better use than the seven preceding ones. This financial aid has been rendered largely useless for three reasons.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (41)Man kan spørge sig selv, om den ottende EUF, der for perioden 1995-2000 beløber sig til ECU 13 milliarder, eller FRF 85 milliarder, bliver eller vil blive anvendt på en bedre måde end de syv foregående.

In fact, it is a cause for wonder that a commissioner ever feels certain enough about a project to recommend it for subsidies.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (42)Faktisk kan det undre, at konsulenten nogensinde føler sig sikker nok på et projekt til at turde indstille det til støtte overhovedet.

Ah, of course you know what science can do these days,that is if you have been seeking for wonder remedies anyway?

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (43)Ah, selvfølgelig skal du vide, hvad videnskaben kan gøre i disse dage, det er, hvisdu har været søger spekulerer retsmidler alligevel?

Forgive me for wondering, but I have two questions.

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (44)Undskyld mig undrende, men jeg har to spørgsmål.

More examples below

More examples below

For Wonders På Dansk - Eksempler På Oversættelser Og Brug (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 6122

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.